دسته بندی ها

مقالات آجیل

پنجشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۱

سویا سویا یا دانه سویا نوعی حبوبات بومی آسیای شرقی است که بخش مهمی از رژیم های غذایی آسیایی هستند و هزاران سال است که مصرف می شوند. امروزه آنها عمدتاً در آسیا و آمریکای جنوبی و شمالی رشد می کنند. در آسیا، دانه های سویا اغلب به صورت کامل خورده می شود، …

دوشنبه ۷ آذر ۱۴۰۱

بادام زمینی به عنوان آجیل استفاده می شود اما در خانواده حبوبات دسته بندی می شود. بادام زمینی میوۀ گیاهی است که در زیرزمین رشد می کند. اعتقاد مردم بر این است که بادام زمینی نسبت به آجیل های گران تر نظیر بادام، گردو، بادام هندی و... ارزش غذایی کمتری دارد. …

دوشنبه ۲۳ آبان ۱۴۰۱

تاریخچه بادام زمینی تاریخچه بادام زمینی سفری از آمریکای جنوبی، به آسیا، شرق اقیانوس اطلس و بازگشت دوباره به آمریکای شمالی است. هیچ سند فسیلی از منشا پیدایش بادام زمینی وجود ندارد اما با توجه به اینکه 3500 سال پیش، مردم آمریکای جنوبی سفال هایی به شکل …

پنجشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۱

تحقیقات نشان می دهد که قرار دادن آجیل به عنوان بخش منظمی از رژیم غذایی سالم به تنظیم وزن کمک می کند و می تواند از بیماری های مزمن (بیماری های قلبی و دیابت) محافظت می کند. با وجود تحقیقات محدودی که درباره دانه ها انجام شده است تصور می شود که دانه ها به …

دوشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۱

آجیل چیست؟ آجیل های درختی دانه های خوراکی هستند که در یک پوسته سخت قرار دارند. بادام، فندق، گردو، پسته، بادام هندی، چلغوز، ماکادمیا و آجیل برزیلی محبوب ترین آنها هستند. با وجود اینکه آجیل چربی بالایی دارد، یک میان وعده مفید و مغذی است که سهم مهمی …

پنجشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۱

گردو گردو میوۀ هسته دار وتک دانه ایست که از درخت گردو رشد می کند. گردو منبع خوبی از چربی های سالم، پروتئین و فیبر است که سلامت قلب و استخوان را بهبود می بخشد و در کنار سایر خواص به مدیریت وزن هم کمک کنند. گردو هم بصورت خام یا بوداده هم به صورت شور …

دوشنبه ۹ آبان ۱۴۰۱

فندق یک میان وعده خوشمزه و یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذا ها است. فندق حاوی ویتامین E، چربی های مفید، پروتئین و فیبر می باشد. در این مقاله به 8 مورد از خواص فندق می پردازیم: خواص فندق برای سلامتی  1. کمک به سلامت روده فندق منبع خوبی از فیبر …

دوشنبه ۲ آبان ۱۴۰۱

بادام زمینی از خانواده حبوبات می باشد که منشا آن آمریکای جنوبی است. در ایالات متحده، معمولا بادام زمینی به صورت بو داده یا به عنوان کره بادام زمینی مصرف می شود. سایر محصولات بادام زمینی شامل روغن بادام زمینی، آرد و پروتئین است که در تهیه انواع غذاها …

پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱

بادام می تواند کامل ترین میان وعده جهان باشد. با توجه به طعم لطیف و کره ای خوشمزه، می توان آن را به تنهایی یا همراه با مخلوط های متفاوت میل کرد. فقط یک مشت بادام برای تامین مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن شما کافی است. برای اطلاعات بیشتر در …

دوشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۱

پسته پسته دانۀ درخت پسته است که معمولا سبز و کمی شیرین است. هزاران سال پیش از غرب آسیا به وجود آمده است و در آن زمان تبدیل به یک غذا شد. در اواسط قرن 19 به ایالات متحده آمد و در دهه 1970 تولید تجاری آن آغاز شد. از پسته به عنوان غذا ، آجیل، سالاد، بستنی و …