دسته بندی ها

فندق میان وعده ای خوشمزه با خواص فراوان!

دوشنبه ۹ آبان ۱۴۰۱

فندق یک میان وعده خوشمزه و یک افزودنی عالی برای بسیاری از غذا ها است.

فندق حاوی ویتامین E، چربی های مفید، پروتئین و فیبر می باشد.

در این مقاله به 8 مورد از خواص فندق می پردازیم:

خواص فندق برای سلامتی 

1. کمک به سلامت روده

فندق منبع خوبی از فیبر غذایی است. خوردن فیبر به حرکات منظم روده کمک کرده و از یبوست جلوگیری می کند.

مطالعات نشان می دهد که باید زنان و مردان 31 تا 50 ساله به ترتیب 25.2 گرم و 30.8 گرم فیبر در روز بخورند. یک وعده 28 گرمی فندق حاوی حدود 2.7 گرم منبع مطمئن فیبر است.

2. کمک به کاهش وزن

مطالعات نشان می دهد قرار دادن بادام در رژیم روزانه و مصرف متعادل آن می تواند به کاهش وزن کمک کند.

3. محافظت در برابر آسیب سلولی

فندق سرشار از آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.

4. کاهش کلسترول

مطالعات نشان می دهد که خوردن فندق موجب کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود.

5. کاهش حساسیت به انسولین

خوردن روزانه آجیل های مخلوط حاوی فندق می تواند به کاهش حساسیت به انسولین کمک کند. این امر سبب می شود که خطر ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت نوع 2 کاهش یابد.

6. کمک به سلامت قلب

قرار دادن فندق در رژیم غذایی روزانه می تواند به بهبود سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک کند.

7. کاهش التهاب

فندق حاوی مقدار زیادی چربی های مفید است که به کاهش التهابات کمک میکند.

8. کاهش سطح کلسترول خون

فندق حاوی مقادیر زیادی چربی های غیر اشباع و آنتی اکسیدان است که سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.

چگونه فندق را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم؟

مردم اغلب فندق را به عنوان میان وعده می خورند یا آن را به سالاد اضافه می کنند. فندق آسیاب شده را می توان در دستور العمل های مختلف گنجاند.

عوارض جانبی :

با وجود اینکه فندق یکی از سالم ترین مغز ها محسوب می شود اما اگر بیش از حد مصرف شود می تواند مضر باشد. فندق در برخی افراد واکنش های آلرژیک ایجاد می کند که باعث بیماری آنافیلاکسی می شود که نوعی بیماری تنفسی می باشد.

نظرات کاربران

شما میتوانید نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
حروف بزرگ و کوچک یکسان است.