فندق حاوی ویتامین E، چربی های مفید، پروتئین و فیبر می باشد.
در این مقاله به 8 مورد از خواص فندق می پردازیم:
فندق منبع خوبی از فیبر غذایی است. خوردن فیبر به حرکات منظم روده کمک کرده و از یبوست جلوگیری می کند.
مطالعات نشان می دهد که باید زنان و مردان 31 تا 50 ساله به ترتیب 25.2 گرم و 30.8 گرم فیبر در روز بخورند. یک وعده 28 گرمی فندق حاوی حدود 2.7 گرم منبع مطمئن فیبر است.
مطالعات نشان می دهد قرار دادن بادام در رژیم روزانه و مصرف متعادل آن می تواند به کاهش وزن کمک کند.
فندق سرشار از آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند.
مطالعات نشان می دهد که خوردن فندق موجب کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی می شود.
خوردن روزانه آجیل های مخلوط حاوی فندق می تواند به کاهش حساسیت به انسولین کمک کند. این امر سبب می شود که خطر ابتلا به بیماری هایی همچون دیابت نوع 2 کاهش یابد.
قرار دادن فندق در رژیم غذایی روزانه می تواند به بهبود سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی کمک کند.
فندق حاوی مقدار زیادی چربی های مفید است که به کاهش التهابات کمک میکند.
فندق حاوی مقادیر زیادی چربی های غیر اشباع و آنتی اکسیدان است که سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.