دسته بندی ها

کیک هویج فاقد گلوتن

پنجشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

مواد لازم

½ فنجان روغن نارگیل بکر، ذوب شده، به علاوه بیشتر برای ماهی تابه

3 فنجان آرد بادام، به علاوه بیشتر برای گردگیری تابه

1 ½ قاشق چایخوری نمک کوشر

1 قاشق چایخوری. پودر خمیرمایه

1 قاشق چایخوری. هل آسیاب شده

1 قاشق چایخوری. دارچین آسیاب شده

1 قاشق چایخوری. زنجبیل زمینی

½ قاشق چایخوری جوش شیرین

5 عدد تخم مرغ بزرگ

¼ فنجان شکر قهوه ای تیره (بسته بندی شده).

1 قاشق چایخوری. عصاره وانیل

10 اونس هویج، پوست کنده، درشت خرد شده، فشرده شده تا آب اضافی خارج شود

¾ فنجان نارگیل شیرین نشده خرد شده

¾ فنجان گردو، ریز خرد شده

½ فنجان کشمش طلایی

فراستینگ و مونتاژ

8 اونس پنیر خامه ای، دمای اتاق

½ فنجان کره بدون نمک، دمای اتاق

¼ فنجان پودر قند بدون گلوتن

⅓ فنجان ماست یونانی

1 قاشق چایخوری. عصاره وانیل

کمی نمک

آماده سازی کیک

مرحله 1

فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. دو قالب کیک گرد 8 اینچی را که با کاغذ روغنی پوشانده شده اند را با روغن چرب کنید، سپس آرد بادام پاشیده و اضافه آن را بگیرید.

گام 2

نمک، بیکینگ پودر، هل، دارچین، زنجبیل، جوش شیرین و 3 فنجان آرد باقی مانده را در یک کاسه متوسط با همزن بزنید.

مرحله 3

با استفاده از همزن برقی با سرعت متوسط، تخم‌مرغ‌ها و شکر قهوه‌ای را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید تا حجم آن بیش از سه برابر شود سپس وانیل را اضافه کنید.

مرحله 4

هویج، نارگیل، گردو، کشمش و ½ فنجان روغن باقی مانده را در یک کاسه متوسط دیگر بریزید.

مرحله 5

سرعت میکسر را به پایین کاهش دهید. مخلوط آرد را در 3 مرتبه با مخلوط هویج به صورت متناوب به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و بعد از هر اضافه کردن خوب هم بزنید.

مرحله 6

خمیر را بین تابه های آماده تقسیم کنید. کیک را تا زمانی که روی آن کمی قهوه‌ای رنگ شود بپزید سپس آن را خارج کنید و بگذارید 10 دقیقه خنک شود. با احتیاط یک چاقو را دور لبه‌های تابه‌ها بکشید تا کیک آزاد شود، سپس آن را روی یک توری سیمی برگردانید. بگذارید کاملا خنک شود.

فراستینگ و مونتاژ

مرحله 7

با استفاده از همزن برقی با سرعت متوسط به بالا، حدود 2 دقیقه ، پنیر خامه ای و کره را در یک کاسه بزرگ بزنید و به میزان لازم آن را بمالید تا کاملا یکدست شود. سرعت همزن را کم کرده و پودر قند را اضافه کنید. آنقدر بزنید تا ترکیب شود. ماست، وانیل و نمک را اضافه کنید و سرعت را تا متوسط به بالا افزایش دهید. حدود 4 دقیقه بزنید، گهگاه خراش دهید تا سبک و مطبوع شود. در صورت نیاز 10 دقیقه سرد کنید تا کمی سفت شود و به طور مداوم قابل پخش شود.

منبع: https://www.bonappetit.com/recipe/gluten-free-carrot-cake
برچسب‌ها:
نظرات کاربران

شما میتوانید نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
حروف بزرگ و کوچک یکسان است.