دسته بندی ها

بیسکویت پسته ای

دوشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۲

بیسکویت پسته ای

مواد لازم

پسته با پوست 80 گرم

پودر قند 240 گرم

½ قاشق چایخوری نمک خوب

250 گرم آرد ساده

50 گرم آرد ذرت

پوست ریز رنده شده و آب 1 عدد لیمو

225 گرم کره بدون نمک، سرد شده و به صورت مکعبی خرد شده

زرده تخم مرغ متوسط 1 عدد

طرز تهیه

پسته ها را داخل ماهیتابه خشک روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا بوداده شوند، سپس به غذاساز منتقل کنید تا خورد شوند. نصف آن را داخل ظرفی جداگانه بریزید و سپس 90 گرم پودر قند، نمک، هر دو آرد و پوست لیمو را به مخلوط کن اضافه کنید و چند بار هم بزنید تا مخلوط شوند. کره را اضافه کنید و به صورت ضربه ای روشن کنید تا یک مخلوط مانند پودر سوخاری ایجاد شود.

زرده تخم مرغ را اضافه کنید و دوباره نبض بزنید تا همه چیز به صورت خمیر در بیاید. ممکن است لازم باشد کمی آب سرد اضافه کنید. خمیر را روی سطح کار قرار دهید و به خوبی ورز دهید سپس بپیچید و حداقل 2 ساعت خنک کنید.

سینی فر را با کاغذ پخت بپوشانید. خمیر را باز کنید و روی ورق کاغذ پخت بغلتانید تا ضخامت آن 5 تا 7 میلی متر شود. از یک کاتر برای برش دادن حدود 34 قطعه دایره ای استفاده کنید و در حین کار آنها را به سینی های آستردار منتقل کنید. سینی ها را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

فر را با فن/گاز 160 درجه سانتیگراد گرم کنید، بیسکویت ها را به مدت 18 تا 20 دقیقه بپزید تا طلایی روشن شوند، سپس بگذارید در سینی ها خنک شوند.

در همین حین، پودر قند باقیمانده را در یک کاسه بریزید و آب لیمو را هر بار 1 قاشق چایخوری اضافه کنید تا به غلظتی برسد. نیمی از هر بیسکویت را به مایه کیک آغشته کنید، سپس پسته هایی که از قبلا کنار گذاشتید را روی بسکوییت بپاشید. 20 دقیقه دیگر به سینی ها برگردانید تا ببندد.

نظرات کاربران

شما میتوانید نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
حروف بزرگ و کوچک یکسان است.