کوکی دانه کنجد یک شیرینی بسیار خوشمزه است که به راحتی و با مواد ساده تهیه شده و می توان آن را با چای یا قهوه در یک عصر دل انگیز نوش جان کرد.
1-1/4 فنجان کره، نرم شده
2 فنجان شکر قهوه ای بسته بندی شده
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 فنجان آرد همه منظوره
1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان دانه کنجد، برشته و خنک شده
در یک کاسه، کره و شکر قهوه ای را با همزن بزنید تا به حالت خامه در بیاید؛ تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. مواد باقی مانده را با هم ترکیب کنید؛ به مخلوط خامه ای اضافه کنید. مخلوط را روی ورقه های پخت روغنی بریزید. در دمای 350 درجه به مدت 7 تا 9 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود بپزید. قبل از جابجا کردن به ظرف دیگر اجازه دهید کاملا خنک شود.