دسته بندی ها

کره بادام زمینی ادویه دار دارچینی

دوشنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۲

کره بادام زمینی یک محیط فوق العاده برای انواع طعم دهنده ها است. این نسخه گرم کننده باعث می شود صبحانه ارزش بیدار شدن را داشته باشد.

از مقداری کره بادام زمینی خانگی خود برای تهیه این موز، کره بادام زمینی و کارامل پاولوا غیر قابل مقاومت استفاده کنید.

مواد لازم

500 گرم بادام زمینی بو داده

2 قاشق چایخوری نمک دریا

2 قاشق غذاخوری عسل

1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

1 قاشق چایخوری زنجبیل آسیاب شده

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده

4 قاشق غذاخوری کرن بری خشک، تقریبا خرد شده

1 قاشق چایخوری عصاره پرتقال

50 میلی لیتر روغن کلزا

شما همچنین به یک شیشه 500 گرمی تمیز نیز احتیاج خواهید داشت.

طرز تهیه

دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. بادام زمینی ها را روی یک سینی پخت بزرگ بچینید، در حالت ایده آل، تمام مغزها در یک لایه قرار بگیرند، سپس به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت دهید، گهگاهی هم بزنید تا بوی آجیل و غلیظی به مشام برسد.

آجیل داغ را به یک کاسه همزن منتقل کنید و بقیه مواد را هم بزنید. تقریباً همه را به غذاساز منتقل کنید و به مدت 4 تا 5 دقیقه هم بزنید و در صورت نیاز کناره ها را بتراشید تا زمانی که مغزها شروع به آزاد شدن روغن خود کنند. بسته به قدرت دستگاه، ممکن است لازم باشد کمی روغن بیشتری بریزید، اما صبور باشید.

چند دقیقه طول می‌کشد تا آجیل از حالت ماسه‌ای مرطوب به کره نرم‌تری تبدیل شود. هرازگاهی به موتور دستگاه خود استراحت دهید تا اینکه تمام مدت بی وقفه کار کند. هنگامی که از قوام آن راضی بودید، بقیه مخلوط را به آن اضافه کنید و چند بار ضربان بزنید تا مقداری تکه باقی بماند.

کره بادام زمینی را به یک شیشه تمیز منتقل کنید، ببندید و برچسب بزنید. روی نان تست بمالید، در پخت استفاده کنید یا مستقیماً از شیشه با قاشق بخورید.

نظرات کاربران

شما میتوانید نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
حروف بزرگ و کوچک یکسان است.