1 فنجان + 2 قاشق غذاخوری کره نرم شده
شکر قهوه ای 4/3 فنجان
3 فنجان آرد
2/1 قاشق چایخوری نمک
3 4/3 فنجان کره، مکعبی
شکر قهوه ای بسته بندی شده 4/3 فنجان
2/1 فنجان عسل
شکر 4/1 پیمانه
3 قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته
2/1 قاشق چایخوری نمک
2 فنجان آجیل کاج
4/3 قاشق چایخوری عصاره وانیل
در یک کاسه بزرگ، کره خامه و شکر را هم بزنید تا سبک و پفکی شود. آرد و نمک را با هم ترکیب کنید؛ به تدریج به مخلوط خامه ای اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. کف قالب را چرب کنید. خمیر را با چنگال کاملاً سوراخ کنید.
مخلوط را در دمای 375 درجه به مدت 15 تا 18 دقیقه یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شود داخل فر قرار دهید و در مرحله بعد روی یک توری سیمی خنک کنید .
در یک قابلمه بزرگ، کره، شکر قهوه ای، عسل، شکر، خامه و نمک را با هم مخلوط کنید روی شعله گاز قرار دهید و گهگاه هم بزنید. پس از آن از روی حرارت بردارید؛ چلغوز و وانیل را هم بزنید و به طور مساوی روی سطح آن پخش کنید.
به مدت 20-25 دقیقه یا تا زمانی که حباب رو آن ظاهر شود داخل فر قرار دهید و سپس تابه را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.
در صورت تمایل روی آن را نمک درشت بپاشید پس از آن که کاملا خنک شد به اندازه دلخواه آن را برش دهید.