دسته بندی ها

شیرینی ماکارون بادام

دوشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۱

شیرینی ماکارون بادام

ماکارون نوعی شیرینی فرانسوی با طعم عالی و طرز تهیه راحت است که مواد اصلی آن سفیده تخم و شکر می باشد امروز طرز تهیۀ ماکارون بادام را در این مقاله آماده کردیم شما می توانید با صرف زمان کم یک شیرینی خوشمزه داشته باشید.

مواد لازم

225 گرم بادام آسیاب شده

200 گرم شکر

3 عدد سفیده تخم مرغ متوسط

15 عدد بادام کامل بلانچ شده( از طول نصف شود.)

طرز تهیه

در یک کاسه بزرگ، بادام آسیاب شده و شکر را با هم مخلوط کنید و در یک کاسه جداگانه، سفیده ها را با همزن برقی با سرعت کم بزنید تا کف کند فرقی نمی کند که هنوز کمی سفیده تخم مرغ زده نشده ته آن باشد.

سفیده تخم مرغ را هر بار 1 قاشق غذاخوری به بادام و شکر اضافه کنید و بعد از هر قاشق هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مخلوط نرم شود اما روان نباشد.)ممکن است نیازی به استفاده از تمام سفیده تخم مرغ نباشد.(

مخلوط را به شکل گلوله هایی به اندازه گردو بغلتانید و آنها را با فاصله چند سانتی متری روی سینی فر قرار دهید. نیم بادام بلانچ شده را روی هر کدام فشار دهید و کمی صاف کنید. روی هر یک از آنها کمی شکر بپاشید، سپس بگذارید 10-15 دقیقه بماند. فر را روی 190 درجه سانتیگراد / 170 درجه سانتیگراد فن / گاز گرم کنید 5.

به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا قهوه ای طلایی کم رنگ شود. زمانی که ماکراون ها را بررسی می کنید باید نرم باشند، چون زمانی که سرد شوند سفت می شوند. حداقل 10 دقیقه روی ورقه پخت بگذارید تا کاملا خنک شود سپس آن را روی یک توری بگذارید.

حالا می توانید ماکارون های بادامی خود را نوش جان کنید.

نظرات کاربران

شما میتوانید نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
حروف بزرگ و کوچک یکسان است.