دسته بندی ها

طرز تهیه توپک خرمایی

دوشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۱

توپک خرمایی

توپک خرمایی یک دسر بسیار خوشمزه و مقوی است که می توان از آن به عنوان میان وعده استفاده کرد. خوبی این نوع توپک این است که از هیچ شیرین کننده ای برای تهیه آن استفاده نمی شود و شیرینی آن فقط و فقط متعلق به خرماست در نتیجه یک خوراکی سالم محسوب می شود.

مواد لازم

1 فنجان خرما

1/2 فنجان آجیل خام ، بادام زمینی ، گردو ، بادام و...

مقدار کمی نمک

دستور تهیه:

خرما ، آجیل و نمک را درون غذاساز بریزید و تا زمانی که مخلوط به خوبی ترکیب شود و مواد به هم بچسبند ادامه دهید. سپس از غذا ساز خارج کنید و به شکل توپ در بیاورید.

می توانید توپک های انرژی خود را در یک ظرف دربسته در دمای اتاق، در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. آنها چند روز در دمای اتاق، 1 تا 2 هفته در یخچال و تا 3 ماه در فریزر قابل استفاده هستند.

اگر توپک ها خوب به هم نچسبیدند چه باید کرد؟

خرمای تازه معمولا نرم است درصورتیکه احساس میکنید خرمای شما کمی سفت یا قدیمی است می توانید به مدت 10-15 دقیقه آن را در آب گرم قرار دهید سپس بیرون آورده و خشک کنید.

کاملا طبیعی است که در ابتدا خمیر کمی شکننده به نظر برسد اما باید انقدر آن را ورز دهید تا به هم بچسبند در صورتیکه بازهم شکننده بود آن را محکم بهم فشار دهید.

مورد بعدی می تواند تعداد خرما ها باشد. اگر از خشک نبودن خرمای خود اطمینان داشتید و بازهم چسبندگی کم بود می توانید چند خرمای دیگر به آن اضافه کنید.

اگر خرمای شما کمی خشک/ سفت به نظر می رسد، می توانید کمی آب به خمیر اضافه کنید تا زمانی که مخلوط به اندازه ای چسبناک شود که به شکل توپ در بیاید. مراقب این کار باشید زیرا آب زیاد باعث خیس شدن خمیر می شود.

نظرات کاربران

توجه: توجه

امکان ثبت نظر برای این مطلب وجود ندارد.