دسته بندی ها
پنجشنبه ۴ اسفند ۱۴۰۱

مواد لازم:

1 فنجان بادام درختی

2 فنجان آب

شیرین کننده( عسل، شکر و...)

مرحله اول

بادام ها را درون یک کاسه آب به مدت یک شبانه روز بخیسانید. (هرچه بادام بیشتر خیس بخورد، شیر بادام خامه‌تری می‌شود.)

مرحله دوم

بادام ها را با آب خنک آبکشی کنید. در این مرحله، اگر بادام ها را نیشگون بگیرید، باید کمی لزج شوند. (بهتر است آب خیسانده را دور بریزید زیرا حاوی اسید فیتیک است که توانایی بدن در جذب مواد مغذی را کم می کند.)

مرحله سوم

بادام ها را با دو فنجان آب در مخلوط کن یا غذاساز ترکیب کنید.

مرحله چهارم

با بالاترین سرعت به مدت 2 دقیقه مخلوط کنید تا جایی که بادام ها کاملا پودر شوند، بادام باید به یک ترکیب نرم و لطیف به رنگ آن سفید تبدیل شود.

مرحله پنجم

مخلوط به دست آمده را با یک توری صاف کنید.

مرحله ششم

در صورتیکه دوست دارید شیر بادام طعمی شیرین داشته باشد می توانید به آن عسل یا هر شیرین کننده ای که دوست دارید اضافه کنید.

نظرات کاربران

توجه: توجه

امکان ثبت نظر برای این مطلب وجود ندارد.