بادام زمینی از خانواده حبوبات می باشد که منشا آن آمریکای جنوبی است. در ایالات متحده، معمولا بادام زمینی به صورت بو داده یا به عنوان کره بادام زمینی مصرف می شود. سایر محصولات بادام زمینی شامل روغن بادام زمینی، آرد و پروتئین است که در تهیه انواع غذاها مانند دسر، کیک، شیرینی، تنقلات و سس استفاده می شود.
بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربی و مواد مغذی سالم است. مطالعات نشان می دهد که بادام زمینی میتواند برای کاهش وزن و کاهش خطر بیماری های قلبی مفید باشد.
کالری: 567
آب: 7 درصد
پروتئین: 25.8 گرم
کربوهیدرات: 16.1 گرم
شکر: 4.7 گرم
فیبر: 8.5 گرم
چربی: 49.2 گرم
اشباع: 6.28 گرم
تک غیراشباع: 24.43 گرم
اشباع نشده: 15.56 گرم
امگا 3: 0 گرم
امگا 6: 15.56 گرم
ترانس: 0 گرم
بادام زمینی منبع عالی ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است، از جمله :
بادام زمینی یکی از غنی ترین منابع غذایی بیوتین است که در دوران بارداری مهم است.
مس یک ماده معدنی کم مصرف در رژیم غذایی است که کمبود آن ممکن است اثرات نامطلوبی بر سلامت قلب داشته باشد.
همچنین به عنوان ویتامین B3 شناخته می شود، نیاسین عملکردهای مهم مختلفی در بدن شما دارد همچنین می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کنید.
فولات که به عنوان ویتامین B9 یا اسید فولیک نیز شناخته می شود، عملکردهای اساسی بسیاری دارد که دریافت آن در دوران بارداری مهم است.
یکی از مواد معدنی مهمی که به مقدار کمی در بدن وجود دارد و دریافت آن می تواند به سلامت پوست و مو و استخوان ها کمک کند.
ویتامین E یک آنتی اکسیدان قوی است که اغلب به مقدار زیاد در مواد غذایی با چربی های سالم یافت می شود.
یکی از ویتامین های گروه B است که به عنوان ویتامین B1 نیز شناخته می شود. این ویتامین به سلول های بدن شما کمک می کند تا کربوهیدرات ها را به انرژی تبدیل کنند و برای عملکرد قلب، ماهیچه ها و سیستم عصبی شما ضروری است.
بادام زمینی منبع خوبی از فسفر است، این ماده معدنی نقش اساسی در رشد و نگهداری بافت های بدن ایفا می کند.
یک ماده معدنی ضروری در رژیم غذایی است که عملکردهای مختلف و مهمی در بدن دارد، مصرف کافی منیزیم از بیماری قلبی محافظت می کند.