مدت زمان آماده سازی: 20 دقیقه
1 ¼ فنجان خرمای مجول (حدود 12 عدد)
¼ فنجان بادام (بدون نمک)
1 فنجان گردو (بدون نمک)
½ فنجان پودر کاکائو
⅛ قاشق چایخوری نمک دریا
دارچین
هسته خرما ها را جدا کنید و بادام را خرد کنید.
گردوها را در ظرف غذاساز بریزید. روی درجه بالا قرار دهید تا آجیل ها ریز آسیاب شوند.
پودر کاکائو و نمک را اضافه کنید.
در حالی که غذاساز روشن است خرما ها را را یکی یکی اضافه کنید. پس از افزودن تمام خرماها، مخلوط باید به راحتی قابل فرم دادن باشد (بسته به مدت زمانی که آن را مخلوط می کنید ممکن است به شکل توپ در بیاید). بادام ها را داخل ترکیب بریزید و چند بار هم بزنید تا مخلوط شوند.
براونی ها را فرم دهید: یک ظرف کوچک مربعی را با کاغذ شیرینی بپوشانید و به ضخامت دلخواه فشار دهید. به مدت 5 تا 10 دقیقه در یخچال یا فریزر قرار دهید تا سفت شود. وقتی سرد هستند به راحتی بریده می شوند.
برای سرو، با دارچین تزئین کنید. (در صورت تمایل می توانید کمی دارچین به خمیر براونی اضافه کنید.)
نکته:
اگر دسر را همراه شکلات دوست دارید در صورت تمایل می توانید چند تکه شکلات تلخ اضافه کنید، یا اگر ترکیب شیرین و شور را ترجیح میدهید، کمی نمک دریا اضافه کنید.