1.فر را تا دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید، سپس قالب کیک را با کره یا روغن چرب کنید و کنار بگذارید و آن را با کاغذ شیرینی پزی بپوشانید.
2.در ظرفی جداگانه آرد، گردوی آسیاب شده، دارچین، جوز هندی، زنجبیل، نمک، جوش شیرین و بیکینگ پودر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
3.در ظرفی دیگر تخم مرغ ها و شکر را با همزن بزنید تا مخلوط شوند.
4. روغن را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و دوباره 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس هویج رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.
5. سپس مواد خشک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. خمیر را در قالب کیک آماده شده بریزید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا پخته شود. برای اطمینان از پخته شدن کیک یک چاقو داخل کیک فرو ببرید که باید تمیز بیرون بیاید.
6. اجازه دهید کیک به مدت 10 تا 15 دقیقه در قالب خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.
مواد مورد استفاده در کیک
آرد ساده: آرد معمولی برای این دستور بهترین کاربرد را دارد زیرا بکینگ پودر و جوش شیرین به آن اضافه می شود تا کیک به خوبی پف کند.
گردوی آسیاب شده: گردوی آسیاب شده طعم ترد فوق العاده ای به کیک می دهد. در صورتیکه گردو دوست ندارید می توانید یک آجیل دیگر جایگزین کنید یا کلا آجیل را از دستور پخت حذف کنید.
دارچین: دارچین آسیاب شده طعم تند و شیرین و گرم را به کیک هویج اضافه می کند.
جوز هندی: جوز هندی آسیاب شده طعم آجیلی، گرم و کمی شیرین به کیک اضافه می کند.
زنجبیل: زنجبیل یک نت شیرین تند به کیک اضافه می کند. در صورت امکان از زنجبیل تازه رنده شده استفاده کنید. اگر زنجبیل تازه ندارید می توانید به جای آن از زنجبیل آسیاب شده استفاده کنید.
نمک: کمی نمک برای متعادل کردن شیرینی کیک.
جوش شیرین: برای کمک به بالا آمدن کیک.
بکینگ پودر: برای کمک به بالا آمدن کیک نیز به آن اضافه می شود.
تخممرغ: تخممرغهایی با دمای اتاق اضافه کنید تا خمیر کیک بهترین نتیجه را داشته باشد.
شکر: به کیک شیرینی می بخشد.
هویج: برای این دستور از هویج تازه رنده شده استفاده کنید.
روغن: هر روغن با طعم خنثی برای این دستور پخت مفید است.