کیک بادام یکی از خوشمزه ترین رسپی های است که طرفداران زیادی دارد اما می توانید از پسته آسیاب شده هم برای تهیه آن استفاده کنید. بهترین نحوۀ سرو آن برش های کوچک مربعی شکل در کنار قهوه است که تلخی قهوه شیرینی آن را جبران کند.
مواد لازم :
250 گرم کره ذوب شده
400 گرم مارزیپان (خمیر بادام)
4 عدد تخم مرغ
350 گرم بادام آسیاب شده
225 گرم شکر ریزدانه یا پودر قند
4 قاشق چایخوری عصاره بادام
پوست پرتقال (اختیاری)
50 گرم بادام خلال بادام
مرحله اول
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کاغذ شیرینی پزی را چرب کنید و داخل قالب قرار دهید.
مرحله دوم
مارزیپان را ورز دهید تا نرم شود سپس بین دو ورق کاغذ شیرینی پزی به اندازه قالب پهن کنید و کنار بگذارید.
مرحله سوم
تخم مرغ، بادام آسیاب شده، عصاره بادام و شکر را درون یک ظرف ریخته و با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا یک دست شود و به رنگ کرم درآید. در صورت استفاده از پوست پرتقال رنده شده، آن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله چهارم
نیمی از مخلوط را داخل قالب ریخته و با چاقوی پالت صاف کنید، سپس مارزیپان را به آرامی روی آن قرار دهید.
مرحله پنجم
باقیمانده مخلوط را روی کیک بریزید و روی آن را صاف کنید، دقت کنید که روی مارزیپان کاملا پوشانده شود.
مرحله ششم
خلال بادام را روی ان بپاشید
مرحله هفتم
به مدت 30 دقیقه بپزید تا زمانی که کناره ها و روی کیک به رنگ طلایی روشن در آید. برای اطمینان کیک را با یک چاقوی پالت از لبه قالب دور کرده و نگاه کنید.
مرحله هشتم
کیک شما آماده است، آن را به صورت مربعی برش دهید. می توانید کیک را به صورت گرم یا سرد میل کنید.
نوش جان