دسته بندی ها

کیک گندم سیاه و فندق

پنجشنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۱

ارزش غذایی:

کالری : 282 کیلوکالری

چربی : 16.4 گرم( 7.74 چربی اشباع)

پروتئین : 3.9 گرم

کربوهیدرات : 28.8 گرم

فیبر : 2 گرم

نمک : مقدار ناچیز

طرز تهیه:

100 گرم فندق بلانچ شده

200 گرم شکلات سفید، خرد شده

150 گرم کره بدون نمک

120 گرم شکر طلایی

100 گرم شکر قهوه ای تیره

2 عدد تخم مرغ متوسط

2/1 قاشق چایخوری پودر اسپرسو (اختیاری)

1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

180 گرم آرد گندم سیاه

1 قاشق چایخوری هل یا دارچین آسیاب شده

برای تهیه کیک به یک قالب فلزی مربی نیاز دارید که باید کف و دیواره های آن را با روغن چرب کنید.

مرحله اول:

فر را تا دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید. فندق ها را در سینی فر به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید تا برشته شود. ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس فندق ها را درشت خرد کنید. اکنون نیمی از شکلات ها را به روش بن ماری آب کنید.

مرحله دوم:

در همین حین، کره را در یک ماهیتابه بریزید و روش حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنیدف سپس شعله را زیاد کنید و به پختن ادامه دهید تا جایی که شیر موجود در کره به رنگ طلایی در آید و بوی کره به مشام برسد. سپس از روی حرارت بردارید، هر دو شکر را داخل آن ریخته و با همزن هم بزنید و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله سوم:

تخم مرغ ها را داخل ترکیب شکر و کره خنک شده بریزید و با همزن مخلوط کنید، سپس شکلات آب شده، پودر اسپرسو(در صورت استفاده) و عصاره وانیل را اضافه کنید. در نهایت با استفاده از یک قاشق فلزی آرد گندم سیاه، هل یا دارچین، باقی مانده شکلات و بیشتر فندق های خرد شده را به آرامی داخل آن بریزید.

مرحله چهارم:

خمیر را در قالب آماده شده بریزید و بقیه مغز ها را روی آن بپاشید. به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که روی آن طلایی شود. اجازه دهید در قالب کاملا خنک شود، سپس آن را برش داده و میل کنید.

نوش جان

نظرات کاربران

شما میتوانید نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
حروف بزرگ و کوچک یکسان است.