طرز تهیه روغن حیوانی
کره را روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد جامد شیر جدا شوند.
پخت و پز را ادامه دهید تا مواد جامد قهوه ای طلایی شوند و مایع معطر شود. با استفاده از پارچه روغن را صاف کنید و سپس در یک شیشه تمیز و قابل مهر و موم بریزید.
روغن اگر در جای مناسب نگهداری شود به مدت چند سال قابل استفاده است.
روغن گیری حدود 40 تا 60 دقیقه طول می کشد.
از کره ارگانیک و بدون نمک استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که چون تمام مایعات را از کره خارج میکنید، حدود 20 درصد از چیزی را که با آن شروع میکنید از دست خواهید داد.
یک فنجان کره 3/4 تا 4/5 فنجان روغن می دهد.
کره را در یک ماهیتابه یا قابلمه سنگین روی حرارت متوسط رو به پایین ذوب کنید. کره شروع به جدا شدن می کند و یک کف سفید شیری روی آن ایجاد می شود که بدون چربی گرفته می شود و مواد جامد شیری رنگ که به پایین فرو می روند.
در این بین شما یک مایع شفاف طلایی رنگ مشاهده می کنید.
اجازه دهید روغن کمی بیشتر بپزد، مواد جامد را در کف آن برشته کنید تا به رنگ قهوه ای تیره درآیند.
هنگامی که مواد جامد شیر به رنگ قهوه ای طلایی درآمدند، حرارت را خاموش کنید، چند دقیقه خنک کنید و سپس روی یک پارچه پنیر دو لایه صاف کنید، روی صافی قرار دهید و کف و مواد جامد باقی مانده را بگیرید.
روغن حیوانی گرم صاف شده را در یک شیشه تمیز، استریل و قابل مهر و موم بریزید.
در اینجا اطمینان از تمیز بودن شیشه بسیار مهم است تا روغن را برای مدت طولانیتری حفظ کنید.
اجازه دهید روغن حیوانی خانگی خنک شود سپس آن را در ظرف در بسته قرار دهید.
در این مرحله روغن خانگی شما آماده است.
می توانید آن را به مدت طولانی در کابینت، انباری یا در صورت تمایل در یخچال نگهداری کنید.