دسته بندی ها

بادام درختی یک میان وعدۀ روزانه خوب

پنجشنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۱

بادام می تواند کامل ترین میان وعده جهان باشد.

با توجه به طعم لطیف و کره ای خوشمزه، می توان آن را به تنهایی یا همراه با مخلوط های متفاوت میل کرد.

فقط یک مشت بادام برای تامین مواد معدنی و ویتامین های مورد نیاز بدن شما کافی است. برای اطلاعات بیشتر در مورد ارزش غذایی بادام با ما همراه باشید:

بادام سرشار از ویتامین E، منیزیم و منگنز و منبع خوبی از فیبر، مس و فسفر می باشد.

یک اونس بادام که در حدود 23 عدد بادام می باشد دارای 13 گرم چربی های مفید غیر اشباع می باشد و تنها 1 گرم از آن چربی اشباع است. بادام درختی دارای بیشترین مقدار فیبر، پروتئین، کلسیم، ویتامین ای، نیاسین و ریبوفلاوین است که طبق دستورالعمل های غذایی آمریکا می تواند یک وعدۀ غذایی کامل باشد.

بادام در تمام طول روز می تواند به شما کمک کند:

- زمانی که عجله دارید

- زمانی که فرصت صبحانه خوردن را ندارید یک مشت بادام می تواند جایگزین مناسبی باشد که نیاز بدن شما را تامین کند و احساس سیری را در شما به وجود آورد.

ریکاوری بعد از ورزش و تمرین

- پس از یک تمرین سخت برای بازیابی انرژی خود می توانید یک مشت بادام درختی را به عنوان یک میان وعدۀ پروتئینی میل کنید.

اضافه کردن به سالاد

- سالاد طعمی ترد و با طراوت دارد که اضافه کردن بادام درختی با طعم کره ای و دلچسب به این سبزیجات با طراوت می تواند به خوشمزه و مقوی تر شدن سالادتان کک کند.

میان وعدۀ بعد از ظهر

- زمان زیادی تا شام دارید و گرسنه هستید؟ به جای خوردن شکلات می توانید یک مشت بادام درختی بخورید هم سیر کننده و هم مقوی!

یک ظرف بادام درختی

- گاهی اوقات که بیرون از منزل هستید و در حال رانندگی، فرصت خوردن چیزی را ندارید و گرسنه هستید! می توانید یک ظرف بادام را همیشه همراه خود داشته باشید.

فرآورده های بادام درختی

از بادام درختی می توان محصولات متنوعی تهیه کرد :

شیر بادام :

شیر بادام برای کسانی که به دنبال اضافه کردن یک غذای گیاهیی به رژیم غذایی خود هستند بسیار مناسب است. شیر بادام یک یک میان وعدۀ کم کربوهیدرات و کم قند می باشد.

کره بادام :

کره بادام یک محصول خوش طعم است که می توان آن را به عنوان صبحانه، تهیه سس ها، اسموتی ها و غذاهای متنوع استفاده کرد.

آرد بادام :

آرد بادام طعم و بافت آجیلی ملایمی به محصولات پخته شده، روکش ها، کره بادام و... می دهد. ارد بادام همچنین بهترین گزینه برای کسانی است که به گلوتن حساسیت دارند و از این آرد در تهیه کیک و کلوچه و نان استفاده می کنند.

خواص بادام درختی

بهبود سلامت قلب :

با وجود اینکه بیماری های قلبی یکی از علل اصلی مرگ و میر های زودرس در کل جهان می باشد، تحقیقات نشان می دهد که حداقل 80 درصد مرگ و میرهای زودرس ناشی از بیماری های قلبی و عروقی را می توان با تغییر در رژیم غذایی و سبک زندگی کاهش داد. رژیم غذایی برای مدیریت سلامت قلب و عروق امری ضروری است و تحقیقات نشان می دهد مصرف روزانه یک اونس بادام درختی به عنوان رژیم غذایی سالم می تواند به حفظ سلامت قلب کمک کند.

کنترل سطح کلسترول خون :

در سال 2016 تحقیقاتی در زمینه بادام درختی و سلامت قلب انجام شد. نتایج این تحقیقات که 837 شرکت کننده داشت نشان دهندۀ اثرات مطلوب و قابل توجه بادام بر توتال کلسترول، کلسترول LDL و کلسترول HDL بود. بدین صورت که مصرف بیشتر بادام موجب کاهش کلسترول می شد. شواهد نشان می دهد که مصرف بادام برای حفظ سطح چربی های سالم خون و کاهش بیماری های قلبی عروقی به عنوان بخشی از رژیم غذایی توصیه می شود.

کلسترول HDL و بادام :

در سال 1992 تحقیقاتی در مورد تاثیرات بادام بر سلامت قلب انجام شد که نشان داد رژیم غذایی مبتنی بر بادام بصورت مصرف 100 گرم بادام در روز سطح کلسترول را بهبود می بخشد. در اکثر مطالعات بر روی افراد با کلسترول بالا مصرف روزانه 100 گرم بادام موجب کاهش توتال کلسترول و کلسترول LDL می شود. این تحقیقات نشان داد که بادام با وجود چربی و کالری بالا می تواند بعنوان بخشی از رژیم غذایی سالم در نظر گرفته شود.

نتیجه گیری :

معمولا تغییرات رژیمی یکی از موثرترین گام ها برای کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی هستند و تحقیقات نشان می دهد که خوردن بادام می تواند به حفظ سطح کلسترول و سلامت قلب کمک کند. مطالعات انجام شده برروی چندین گروه متنوع ژنتیکی و برای افراد با محدوده BMI، نشان دهندۀ کاهش مداوم کلسترول های تام و LDL و حفظ کلسترول HDL می باشد. در مطالعات اخیر، دیگر عوامل خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی از جمله التهاب، HRV و چربی های شکمی نیز با مصرف بادام به عنوان رژیم غذایی می توانند بهبود یابند.

بادام و دیابت :

پکیج مدیریت قند خون موجود در بادام آن را به یک انتخاب هوشمندانه برای مدیریت سطح قند خون تبدیل کرده است. طبق آخرین گزارشات از فدراسیون بین المللی دیابت در سال 2019 بیش از 463 میلیون بزرگسال مبتلا به دیابت هستند. همچنین دیابت یک عامل خطرناک برای ابتلا به بیماری های دیگر از جمله بیماری های قلبی و سکته مغزی است. رژیم غذایی و سبک زندگی عامل اساسی مدیریت دیابت است و شواهد نشان دهندۀ نقش مفید بادام و دیگر آجیل ها به عنوان بخشی از رژیم غذایی مبتلایان به دیابت نوع 2 می باشد. یک آزمایش تصادفی میان مبتلایان به دیابت نوع دو، بدین صورت که یک گروه از افراد در روز یک وعده غذایی شامل بادام به میزان یک اونس(28 گرم) و گروه دیگر یک وعده بدون بادام اما به همان میزان کالری، پنیر استفاده کرده بودند انجام شد. آن گروهی که بادام استفاده کرده بودند به میزان 30% کاهش قند خون بعد از غذا داشتند.

نتیجه گیری :

براساس نتایج کلی تحقیقات علمی، زمانی که بادام به عنوان بخشی از رژیم غذایی سالم خورده می شود، در کوتاه مدت و بلند مدت می تواند اثرات مفیدی بر روی قند خون همۀ افراد به ویژه افرادی که دچار دیابت نوع دو هستند داشته باشد.

تاثیر بادام روی وزن :

شواهد علمی نشان می دهد که بادام با وجود چگالی انرژی نسبتا بالا اگر به اندازه و متعادل مصرف شود نه تنها باعث افزایش وزن نمی شود بلکه اثرات مفیدی بر ترکیب بدن و کاهش وزن در بزرگسالان و افراد دارای اضافه وزن می شود.

نظرات کاربران

شما میتوانید نظر خود را در مورد این مطلب بیان کنید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
حروف بزرگ و کوچک یکسان است.