دردهای استخوانی ممکن است یک پدیده فوقالعاده رایج باشد، اما این بدان معنا نیست که شما آنطور که باید به آن توجه نکنید. ممکن است از همه اسپریها و قرصهای تسکیندهندهتان برای تسکین درد استفاده کنید، اما باید بدانید که گاهی اوقات این «دردهای مداوم» نیاز به درمان عمیقتری دارند. رژیم غذایی شما نقش مهمی در سلامت استخوان های شما ایفا می کند و کمی تغییر دادن آن می تواند در واقع تجربه تغییر زندگی برای شما باشد. نیازی نیست کار زیادی انجام دهید، در واقع می توانید با «میان وعده های سالم» شروع کنید. در اینجا 5 آجیل و دانه هایی که به دلیل خواص درمانی خود مشهور هستند را معرفی می کنیم.
بادام هندی حاوی کلسیم، منیزیم، آهن، روی و فولات است که آن را به یک منبع عالی از مواد معدنی تبدیل میکند که به سلامت استخوانها کمک میکند. بادام هندی همچنین منبع خوبی از اسید اولئیک تک غیراشباع و اسید آلفا لینولنیک امگا 3 است که برای سلامت قلب مفید است.
بادام ترکیبی از چربی های سالم، پروتئین و کلسیم است و از طرف دیگر منبع غنی از ویتامین E می باشد که یک آنتی اکسیدان قوی است و برای پوست، مو، ناخن ها و سیستم ایمنی بدن شما معجزه می کند. بادام را می توانید به تنهای یا به صورت خیسانده یا در سالاد و اسموتی مصرف کنید.
بسیاری از مطالعات نشان داده اند که مصرف اسیدهای چرب امگا 3 می تواند سلامت استخوان ها را بهبود بخشد. این درشت مغذی خاص می تواند به افزایش میزان کلسیم در استخوانهای شما کمک کند و در نتیجه خطر ابتلا به آرتریت و پوکی استخوان را کاهش دهد. گردو مانند بادام و بادام هندی سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 و مقادیر کمی از کلسیم منیزیم، ویتامین D12، ویتامین B6، فسفر و فولات است.
این دانه های آجیلی گنجینه ای از پروتئین، فیبر و اسیدهای چرب امگا 3 هستند. دانه ها همچنین حاوی آلفا-لینولنیک اسید و غلظت کلسیم بالایی هستند که می توانند سلامت استخوان های شما را به شدت افزایش دهند.
5. تخمه آفتابگردان
یکی دیگر از منابع قوی پروتئین، دانههای آفتابگردان بهعنوان ابرغذاهای جدید برای مشخصات غذایی متراکم آنها هستند. این دانههای ترد منبع خوبی از منگنز و مس هستند که هر دو در سنتز بافت همبند برای استخوانها حیاتی هستند که درنتیجه موجب تراکم و تحکیم استخوان ها می شود.
منبع: https://food.ndtv.com