یکی از دانه های خوش طعم و پرطرفدار در بین مردم دانه های کلیه شکلی به نام بادام هندی است، که سرشار از فیبر، روی، مس، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی دیگر است که اگر در حد تعادل مصرف شود برای بدن بسیار مفید است. بادام هندی را می توان بصورت خام، شور و بوداده مصرف نمود.
در این مقاله قصد داریم شما را با خواص و ارزش غذایی بادام هندی آشنا کنیم:
بادام هندی سرشار از مواد مغذی زیر می باشد:
کربوهیدرات ها
فیبر
اهن
فلز مس
پتاسیم
منیزیم
فلز روی
کلسیم
فولات
ویتامین E و K
آنتی اکسیدان ها
به علاوه بادام هندی به عنوان یک منبع طبیعی پروتئین میتواند بخشی از رژیم روزانه ورزشکاران را تامین کند.
علیرغم خواص زیادی که بادام هندی دارد مصرف بیش از حد آن می تواند عوارضی را برای سلامتی به دنبال داشته باشد. از جمله این موارد می توان به یبوست، نفخ، افزایش وزن، تورم مفاصل، آلرژی های پوستی و تاول اشاره کرد.