کالری: 114
پروتئین: 1 گرم
چربی: 0 گرم
کربوهیدرات: 30 گرم
فیبر: 3 گرم
قند: 18 گرم
ویتامین A
ویتامین سی
ویتامین K
اهن
منگنز
فلز مس
ویتامین B6
آلو همچنین سرشار از پتاسیم ، مواد معدنی که به عملکرد صحیح عضلات، اعصاب و قلب کمک می کند. خوردن چهار تا پنج آلو حدود 280 میلی گرم پتاسیم یا حدود 12 درصد از مصرف توصیه شده روزانه را به شما می دهد.
آلو و آلوخشک به طور کلی ویتامین ها و مواد معدنی مشابهی دارند. با این حال، بسیاری از مطالعات زمانی که به دنبال تایید اثرات مثبت مصرف این میوه هستند، روی آلو خشک تمرکز می کنند.
در اینجا برخی از مزایای بالقوه سلامتی ناشی از خوردن آلوخشک وجود دارد:
آلو منبع خوبی از هر دو فیبر محلول و نامحلول است. فیبر نامحلول حرکات روده را منظم می کند، در حالی که فیبر محلول به هضم بهتر و جذب مواد مغذی غذا کمک می کند. همچنین آلو خشک حاوی سوربیتول و اسید کلروژنیک است که می تواند دفعات مدفوع را افزایش دهد. خوردن یک یا دو عدد آلو به حرکات منظم روده شما کمک می کند که باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش می شود.
سلامت استخوان ها
بر اساس مطالعات انجام شده آلوخشک دارای آنتی اکسیدان و خواص ضد التهابی است که می تواند به جلوگیری از تحلیل استخوان، حفظ تراکم و تشکیل آن کمک کند. مقادیر بیشتر ویتامین K در آلو به بهبود سلامت استخوان کمک می کند.
آلو سرشار از آنتی اکسیدان هاست که می تواند به کاهش سطح گلوکز خون و کلسترول بد (LDL) کمک کند، همچنین از آسیب های سلولی که میتواند منجر به بیماری شود محافظت کند.
با وجود تمام خواصی که آلو دارد قبل از اینکه آلو را در رژیم غذایی خود قراردهید با پزشک خود مشورت کنید و موارد زیر را در نظر داشته باشید :
اسهال
خوردن بیش از حد آلو و سایر میوههای خشک مانند کشمش و انجیر به دلیل محتوای فیبر و سوربیتول بالا میتواند منجر به اسهال یا تشدید آن شود. هر دو می توانند اثر ملین بر بدن داشته باشند.
در برخی افراد، مصرف قندهای پلی الکلی مانند سوربیتول نیز می تواند منجر به نفخ روده، گاز معده، حالت تهوع خفیف، گرفتگی معده متوسط تا شدید یا استفراغ شود. آلو خشک دارای 14.7 گرم سوربیتول در هر 100 گرم است و تنها 5 گرم سوربیتول به طور بالقوه باعث نفخ می شود. مصرف 20 گرم یا بیشتر سوربیتول می تواند منجر به گرفتگی شدید شود.
آکریل آمید یک ماده شیمیایی است که می تواند به طور طبیعی در غذاها در دمای بالا ایجاد شود. این ماده از تعامل قندها و اسید آمینه خاصی به نام آسپاراژین تشکیل می شود. ماده شیمیایی آکریل آمید، زمانی که بلعیده شود، می تواند خطر سرطان را افزایش دهد. شما می توانید با مطالعه دقیق برچسب ها یا انتخاب آلوی خشک شده در دمای پایین تر، قرار گرفتن در معرض آکریل آمید را کاهش دهید.